I Samband med dagens avstämningsmöte med våra ledare för våra damer A, har vi förstått att en del spelare tvingas tacka nej till träning för att de inte har någon i deras närhet som kan hjälpa dem med barnen under träningstid. 

Lilla Beddinge BK kommer därför med start på måndagsträningen 16/8 ha en eller flera ”lekledare” på plats för att se efter barnen när föräldern/föräldrarna tränar. 

Vi hoppas denna satsningen ska få fler nya & befintliga spelare i träning.  ’

Satsningen kommer utvärderas och utvecklas löpande men på Thurevallen finns det möjlighet för barnen att aktiveras via familjerörelseyta och vid sämre väder kan vi vara inomhus och rita/pyssla/se på film för att ge några exempel. 

För er som har frågor är ni välkomna att kontakta oss via Info@lbbk.se

Länk till lagsidan för Dam A – HÄR –