Säljperiod:  22/4-24/5

Hej LBBK Vänner! Eftersom den förra säljomgången från Newbody gick riktigt bra för att vara första gången. Vi har därför valt att starta upp en ny säljperiod. Vi kommer sälja tom 24/5 Maj och precis som tidigare försäljningar kommer en del av förtjänsten tilldelas resp. lag kassa.

Formellt kommer vi bara använda en säljkanal och eftersom det inte går att registrera direkt på föreningen så var man tvungen att koppla försäljningen till ett lag. Men försäljningen gynnar alltså hela föreningen och därmed alla lag som deltar.

 

Vi kommer lägga upp webshopen i våra sociala kanaler och marknadsföra det inlägget under hela säljperioden.

Så det är snabbt och enkelt att skicka länken till sina släkt & vänner, men även att dela i sina sociala nätverk.

 

Lycka till och hör av er om det finns några frågor.

Ni hittar även info via LBBK.se

Lycka till!