Bli medlem 2021

Att vara medlem är en att de största rättigheterna vi har i Sverige. Lilla Beddinge BK är precis som alla övriga föreningar i Sverige helt medlemsstyrda. Det innebär att det är medlemmarna tillsammans som bestämmer hur föreningen ska arbeta. 

Förutom rätten att påverka föreningens arbete finns det även andra fördelar för dig som medlem, tex är du som spelande medlem alltid försäkrad under alla verksamhet i föreningens regi. Men det finns även möjlighet att gå fotbollsrelaterade utbildningar till reducerade priser. 

För er som inte kommer vara aktivt spelande medlemmar hoppas ni att ni vill stödja vår verksamhet genom att vara medlem i 200-Klubben, alla medlemmar är viktiga för oss! 

Medlemsavgiften kan betalas in via Swish:123 580 3945 el. via Bank-Giro 5789-9783 i båda fallen är Lilla Beddinge BK betalningsmottagare. För er som önskar betala mot faktura för tex friskvårdsersättning kan kontakta oss via Info@LBBK.se 

Hos oss är alla oavsett kunskapsnivå eller tidigare erfarenhet välkomna, vi hoppas även du vill vara en del av våra gröna familj, välkommen!