Nyheter på Thurevallen!

Hej LBBK Vänner. Vi har ett antal nyheter att presentera för er!
1. Vi har ett stort antal kvarglömda klädesplagg liggande på Thurevallen. Alla dessa plagg är nu samlade i byrån innanför ytterdörren i ”köket”
Som skylten säger så kommer alla plagg som inte är avhämtade 20/10 att läggas i en säck och lämnas på återvinningen.
 
2. i det angränsande rummet i omklädningsrummet så finns det 3 stycken hyllor. Dessa har nu lite mer uppstyrda där där Ungdomar, Damer & Herrar fått vars två hyllor tilldelade. Här kan det vara bra att kolla av emellan åt för er ledare då det kan finnas   I mitten finns det en hylla där det finns utrustning att låna. Här kan man tex ställa skor man inte längre behöver men som är i fortsatt bra skick.
3. Avslutningsvis, vi i Lilla Beddinge BK är mycket tacksamma för all hjälp vi får i samband med matcher speciellt vid ungdomarnas match där folk ställer upp i tex kiosken. MEN som ni alla vet har vi två vanliga sorteringskärl på Thurevallen. Det fungerar därför inte att vi lägger ner stora sopsäckar men restavfall. Här får vi ta vintersäsongen på oss att jobba vidare med ett system som fungerar och inte ”korkar” igen soptunnorna på direkten.
Tack för allt än så länge och höll huvudena högt under resten av säsongen!
————————————————————————————————————————–

Inläggsförfattare: LBBK.se

Lämna ett svar