Nya tider, nya möjligheter

Hej LBBK Vänner! Tidigare under året provade vi att börja en ny årskull med barn födda 12/13(14/15) med blandat utfall. Gruppen tynade sakta bort men vi ger oss inte i första taget och med start i slutet av oktober kommer vi göra ett nytt försök för denna årskull. Träningarna kommer till största del bestå av lekfulla övningar för att över tid växa till lite mer fotbollsrelaterade övningar.

Gruppen kommer ledas av. Jesper Lindwall men vi välkomnar även andra intresserade för kunna bedriva lärorika och givande träningar på bästa sätt!

Till våren eller ev tidigare har vi även planer på att starta upp nästa grupp med barn födda 16/17. Även dessa träningar kommer bestå mest av lekfulla övningar än fotbollsövningar. Fokus kommer vara på att lära sig fungera i grupp osv. Vi tror att det finns någon där ute, antingen redan inom vår gröna familj eller någon utanför som skulle tycka detta är en inspirerande och givande möjlighet att planera och leda föreningens yngsta grupp! Tänkt tid är ca 40 min 1 gång i veckan.

Vid intresse kontakta Johan, antingen ”in face” alt via info@lbbk.se


 

Inläggsförfattare: LBBK.se

Lämna ett svar