Avspark: LBBK – Barrikaden (D)

Ordförande inleder! 

Efter helgens tuffa förlust mot Kvarnby IK för vårt damlag redan nu på onsdag en ny chans när man spelar den framflyttade tolfte omgången redan nu. Omgången innebär annars att serien vänder och därmed gästar AIF Barrikaden Thurevallen för att ta revansch på ”di gröne” som vann föregående mötet med 3-0! Gästerna placerar sig just nu sist i tabellen efter 6 spelade omgångar med 0 inspelade poäng och en målskillnad på -38 (0/38) om hemmalaget går att läsa att man efter 5 spelade matcher har 3 inspelade poäng och en ms på -21 (3/-24). Vinner bortalaget hamnar man alltså på samma poäng som 4 andra lag!  Hur denna matchen slutar får vi reda på onsdag, hoppas vi ses!

Varmt välkomna till Thurevallen – kommunens trevligaste idrottsplats!


Matchinfo:

  • Vem: Lilla Beddinge BK – AIF Barrikaden
  • Vad: Div.4  Sydvästra, omgång 12
  • När:  Onsdag 15/5 18,45
  • Var:  Hemma på Thurevallen
  • Entré: 20 Kr
  • Matchvärd: 200Klubben
  • Facebookevenemang: 
  • 200Klubben – Stöd vår förening
  • DA Div 4 Sv – Serien
  • Följ matchen live – Länk

Ledarna berättar:


Truppen:

Kommentera