Avspark: LBBK – Kvarnby (D)

Ordförande inleder! 

Då var det äntligen återigen dags för match hemma på underbara Thurevallen! Denna gången är det damernas tur och de möter Kvarnby IK. En motståndare som för närvarande placerar sig två placeringar ovanför hemmalaget. Detta efter att vunnit över Lindesborg & Malmö City, två lag som de gröna tjejerna ännu inte mött! I senaste matchen förlorade damerna mot Husie som visade sig vara ett väldigt bra och välspelande lag, den matchen slutade 0-8 trots att LBBK höll emot väldigt bra de första 50 minuterna!

I vanlig ordning hoppas vi på en välspelad match med mycket folk, perfekt fotbollsväder och att matchen slutar till beddinges fördel. För er som inte har möjlighet att närvara på matchen kan ni enkelt följa laget och föreningen via appen ”min fotboll” länk finns längre ner!

Varmt välkomna till Thurevallen – kommunens trevligaste idrottsplats!


Matchinfo:

 • Vem: Lilla Beddinge BK – Kvarnby IK
 • Vad: Div.4  Sydvästra, omgång 5
 • När:  Söndag 12/5 11.00
 • Var:  Hemma på Thurevallen
 • Entré: 20 Kr
 • Matchvärd: 200Klubben
 • Facebookevenemang: 
 • 200Klubben – Stöd vår förening
 • DA Div 4 Sv – Serien
 • Följ matchen live – Länk

Ledarna berättar:


Truppen:

 1. Johanna Hansson
 2. Jenni Lindwall
 3. Linnea Ala
 4. Rebecka Dobak Andersson
 5. Charlotte Hansson
 6. Sandra Cronvall
 7. Katrin Latinen
 8. Olivia Larsen
 9. Lina Ransvi
 10. Sanna Nilsson
 11. My Lindskog
 12. Lina Wedin Hansson
 13. Camilla Zathin
 14. Sophia Böös

Kommentera