Slutsignal: LBBK – FC Näset (H)

Årets fjärde match i Div.6 är avklarad, och det blev ännu en vinst på hemmaborgen Thurevallen! Nästa lördag väntar Bunkeflo borta

Åter match på Thurevallen .. Idag stod Näset för motståndet vi sa innan match att börja aggressivt o jobb vilket gav resultat direkt fint anfall dör Jacke skjuter o målvakten lämna retur där dyker Zathin upp o slår behärskat in 1-0.. vi hinner knappt sätta oss förren 2 skulle komma underbart anfall inlägg från basse hittar Jacke på bakrestolpen nickar snett bak o där kommer Norén o slår in 2-0… tyvärr tappar vi efter målet o blir hårt tillbaka pressade .. omkring 30 min in kom oxå reduceringen 2-1 som stod sig halvleken ut .. i halvlek gör Lagerborg några ändringar som visar sig ska vara match avgörande .. Näset trycker på o får en straff med sig 15 min in i halvleken .. men Andy dyker o gör en underbar räddning .. vi ligger mycke på omställningar i andra halvlek vilket leder till att Robban Springer igenom o gör 3-1 ..efter de kontollerar vi matchen o vår ”Unge Herr Öjvindsson e planens dominant .. 3 goa poäng till LBBK

Matchen i siffror

Resultat: 3-1 (2-1)
Antal Betalande: 36
Målskyttar: Robban, Jakoph Z. & Adam Noren
Assist: Bassini, Jens , Jacce
Varningar: Hammargren, Adel, Jens
Utv: —
Om oss: 

Tabellen – LÄNK
200klubben – LÄNK
Följ våra matcher live – LÄNK –
Bilder

Mer om matchen

 


 

Kommentera