Damerna reser till Malmö

På lördag reser 15 gröna spelare till Malmö för möte mot Holma/Kroksbäck i seriens tredje omgång. Läs coach Tulles ord

Då var det dags för omg 3, match mot Holma-Kroksbäck. Det är ett lag som vunnit 2 matcher och förlorat en. Man förlorade mot Backarnas FF tidigare i veckan med 5-0. Men den matchen blev dyrköpt för Holma-Kroksbäck. Man inte bara förlorade matchen utan man fick också en del skador som ihop med andra skador sen innan gör att dom inte får ihop lag för 11-manna fotboll. Så vi spelar för första gången någonsin 9-manna på lördag, vilket ska bli otroligt spännande att se hur vi tar oss an denna upgiften. Vi har också haft fortsatt svårt med folk på träningar. Pga skador,sjukdommar och jobb. Men till Lördag har vi en 15 tjejer stor trupp. Men vi har en del frågetecken även denna veckan så vi åker iväg med alla. Så vi åker till Malmö och Holma IP med matchstart 11:00 på Lördag. Åk gärna in och stötta vårt gröna damlag från Beddingestrand.

Truppen till matchen
Johanna Hansson
Helene Hansson
Camilla Zahtin
Rebecka Dobak Andersson
Sandra Cronvall
Sophia Böös
Julia-Alexandra Lindwall
Linneà Ala
Jonna Lindwall
Jenni Lindwall
Nellie Hellström
Lina Ransvi
Lina Wedin Hansson
My Lindskog
Katrin Lahtinen

Kommentera