Slutsignal – Gislövs IF – LBBK (HA)

Årets andra match i Div.6 är avklarad, läs tränarnas ord nedan:

Så var derbymatch 2 avklarad på ett blåsigt Gislöv IP . En äkta derby match som inehöll allt från gula kort utvisningar missade chanser och mycket tuffa närkamper . Stod 1-1 i halvlek efter mål av Granelli . Ingen bra fotboll av båda lagen idag . Vädrets makter satte stopp för de . I Halvlek pratade vi om att försöka rulla bollen än o falla in i deras långboll spel. Tyckte vi gjorde en mkt bättre andra halvlek . 1-2 kom på en vacker frispark slagen av Norén . Sedan går vi bort oss på en markering där de kan kvittera . Bara 2 minuter senare studsar bollen oturligt nog på en av våra så de skapar ett friläge där de gör 2-3 . Vi tar helt över de sista 15 men det ville sig inte riktigt idag . Man kan förlora på 2 sätt men idag faller vi med flaggan i topp och tar detta med oss in i framtiden . / Lager

Matchen i siffror

  • Resultat: 3-2 (1-1)
  • Antal Betalande: 
  • Målskyttar: Granelli, Norén
  • Assist:
  • Varningar: Norén, Granelli, Noah
  • Utv: —

Om oss: 

  • Tabellen – LÄNK 
  • 200klubben – LÄNK
  • Följ våra matcher live –
  • Bilder –

Kommentera