Slutsignal: Barrikaden – LBBK (DA)

Om matchen:

Då var det dags för damernas första match i seriesammanhang på väldigt många år, tyvärr missade undertecknad större delen av första halvlek men enligt folk på läktaren var det ungefär samma matchbild som de 60 minuter jag såg. LBBK ägde spelet till större delen och man skapade också massor av chanser med lite mer rutin, tur osv kunde det utan problem blivit två siffrigt i denna matchen. Men man ska inte vara ledsen för det, tjejerna gjorde en väldigt bra match och gjorde även sina första mål framåt! Solklar seger som gör gott inför framtiden, nästa helg väntar Gislövs IF i ett lokalt derby

Matchen i siffror:

  • Resultat: 0-3 (0-2)
  • Antal Betalande: – –
  • Målskyttar: Jonna *2, My
  • Assist: Camilla, Sandra
  • Varningar: – –
  • Utv: – –

Om oss: 

  • Tabellen – LÄNK 
  • 200klubben – LÄNK
  • Följ våra matcher live –
  • Bilder – LÄNK

 

Inläggsförfattare: LBBK.se

Lämna ett svar