Premiärhelg!

Kära LBBK-Vänner, även om herrarna hade premiär förra helgen så är det denna helgen de vi börjar på riktigt. Ikväll med avspark 18.00 möter p09 Sjöbo hemma på Thurevallen och på söndag gör damerna debut i Div.4 när man gästar Barrikaden borta på Gullviksborgs IP.

Coach Patrik berättar:

Då är det äntligen dags för en efterlängtad premiär för våra damer. Efter en vinter där vi har ställts inför en hel del svåra uppgifter i cuper och träningsmatcher har tjejerna ändå haft kvar sitt fantastiska sprudlande humör och för varje träning och match så har vi tagit enorma idrottsliga steg.Men även som grupp har vi vuxit.. Vi startade med en stomme i höstas med 10-12 tjejer/mammor som var sugna på att röra lite på sig. Nu några månader senare så är vi 24st i truppen och vi blir fler hela tiden. Tillbaka till premiären…. Där vi ställs mot ännu ett nystartat lag vad jag kan förstå. AIF Barrikaden är ett Malmö lag som spelar på Gullviksborgs IP. Då vi dras med en hel del skador och tjejer som inte kan delta pga jobb, så får vi ihop en trupp på 14 st spelare som ska försvara våra gröna färger inne i Malmö.

Truppen: 

 1. Johanna Hansson
 2. Helene Hansson
 3. Sandra Cronvall
 4. Charlotte Hansson
 5. Camilla Zathin
 6. Jenni Lindvall
 7. Jonna Lindvall
 8. Julia-Alexandra Lindvall
 9. Katrin Lahtinen
 10. Nellie Hellström
 11. My Lindskog
 12. Lina Ransvi
 13. Lina Wedin Hansson

 

Kommentera