Slutsignal: Lilla Beddinge BK – Anderslövs BoIK

Årets seriepremiär är avklarad och det blev tillslut en 3-1 seger himma po Thure!

Coachernas version

Då va de igång de vi väntat på sedan nov .. Märktes redan på grabbarna på uppvärningen att alla var taggade .. Börja bra trycker tillbaka Boik direkt o vaskar fram 2 bra läge .. 1-0 ska.komma med med en hårt jobbande Norén vid hörnflaggan vinner boll o lyft in till måltjuven Robban som enkelt slår in bollen.. sen tyvärr tappar vi lite o Boik får ta över o mycke rigtigt kommer kvitteringen.. efter de e vi lite illa ute med ett friläge just innan pause men Andy gör en grym räddning.. 2 halvlek hinner knappt o börja förrän jacke sätter 2-1 bra jobb av Robban på kanten . Efter det så tycker jag vi har bra koll på matchen fram till slutet då Jacke spelar fram Robban som sätter sitt2a.. Underbar Premiär Hårt jobb rätt inställning o vi vinner välförtjänt ..💚💚LBBK

Matchen i siffror:

  • Resultat: 3-1 (1-1)
  • Antal Betalande: 99+
  • Målskyttar: Robban x2, Jacce
  • Assist: Jacce, Adam, Adel
  • Varningar:
  • Utv:

Dagens TREA

  • 3: Noah
  • 2: Andy
  • 1: Robban

Gifflar på tisdag, ses där. (18.40)


 

Kommentera