Seriepremiär: Div.6

Ordförande inleder! 

Då kära vänner är det äntligen dags för avspark i årets Div.6 serie! Lilla Beddinge BK har i vanlig ordning varit otroligt aktiva under ”vintervilan” och förutom ett nytt duschrum och påbörjande av ett staket som snyggt kommer rama in Thurevallen har vi även lycka få tillbaka Magnus ”lager” Lagerborg som tränare, med honom följer hans gamla vapendragare Fredrik Johansson men även hans nya bekantskap Magnus Magnusson! Förutom denna trion har ett helt drös av spelare anslutit till föreningen, både nya och gamla där Adam Norén får iklädda sig rollen som ”årets prestigevärvning”. Vi har även fått ett par ”gamla” biddinge spelare att krita på ett välavlönat spelarkontrakt. Utöver dessa gamla bekantskaper har vi fått ett par unga lovande spelare födda -02 att hitta ut till Thurevallen och jag kan nästan garantera att de kommer ha lekstuga med flera motståndare under året! Glädjande nog kan vi konstatera att vi på pappret bara tappat tre spelare till andra föreningar, där förutom ”coach Erik” lämnat för Gislöv, Fredrik Figge Christensen lämnat för spel i Gylle. En krigare vi förhoppningsvis lyckas täcka upp för!

Det är otroligt roligt att vara ordförande för en denna föreningen och jag hoppas att vi kommer ses på Thurevallen flera gånger under året, men framförallt besök kommunen bästa kiosk och kolla in årets ursnygga broschyr!

Varmt välkomna till Thurevallen – kommunens trevligaste idrottsplats!


Dagens 3 tips – Håll koll på

 


 

Matchinfo:

 • Vem: Lilla Beddinge BK – Anderslövs BoIK
 • Vad: Div.6 sydvästra A, omgång 1
 • När:  Söndag 7/4 13,00
 • Var:  Hemma på Thurevallen
 • Entré: 30 Kr
 • Matchvärd: ICA MAXI Trelleborg
 • Facebookevenemang: 
 • 200Klubben – Stöd vår förening

Ledarna berättar:

Så var de dags. Det vi alla längtat efter och jobbat hårt för sedan vi kom till klubben i Oktober Månad. Det är alltid tufft att komma till en ny klubb och inte veta vad man ger sig in på, ännu tuffare när man tillbringat de senaste 12 åren som Damtränare. men med facit i hand har vi verkligen fått ihopa det grymt bra, 11 nyförvärv med en bra mix av unga o äldre. Vi startade trögt i matcherna men har växt in bättre och bättre för varje match vi spelat ihopa och jag är helt övertygad om att de kommer bli ett roligt år för LBBK om detta håller i sig. Den bästa matchen vi gjort var sista mot ÖT där vi vänder ett 2-0 underläge till 2-2 och hade matchen fortsatt bara 5 min till e jag övertygad av att vi vunnit den. Denna känsla tar vi me oss in på banan på Söndag när vi hälsar Anderslöv välkomna till Thurevallen ett lag som låg 2 divisioner över oss förra året. Vi hoppas givetvis på 3 poäng och med RÄTT INSTÄLLNING och JÄVLAR ANAMMA e detta definitivt inte omöjligt. Hälsar alla välkomna till Thurevallen på Söndag. Avspark 13.00 / Lager

 


Truppen:

 1. Andreas Nilsson
 2. Rasmus Hammargren
 3. Noah Öjvindsson
 4. Andreas Adelsgård
 5. Markus Rosberg
 6. Max Wilhborg
 7. Adam Norén
 8. Jens Klintenberg
 9. Jakoph Zatin
 10. Jacob Olsson
 11. Robert Nilsson
 12. Albin Granelli
 13. Björn Vinquist
 14. Rasmus Billgren
 15. Dennis Poulsen
 16. Martin Larsson

 


– M A T C H V Ä R D – 


 


– K L Ä D P A R T N E R S  2018 – 

          

 


–  E V E N E M A N G S P A R T N E R S –

Kommentera