Dubbelförlust för herrarna

Lördag 9 mars och dags för herrarna att spela årets andra match, även denna i DM. Tyvärr hopade sig problemen inför matchstart och efter ett flertalet avhopp råkades en icke spelklar spelare kallas till matchen, truppen  bestod inför matchen på 13 spelare varav 2 halvskadade och 1 som ej var spelklar. Ledarstaben stod inför 4 alternativ 1) Meddela den kallade spelaren att han inte skulle få spela och därmed genomföra matchen med 12 spelare 2) spela aktuell spelare under sitt riktiga namn och se vad konsekvenserna skulle bli 3) spela aktuell spelare under annat namn och hoppas ingen märker något eller alternativ 4) Lämna WO i aktuell match men genomföra den som en träningsmatch.

Efter att ha blivit ställd inför dessa 4 alternativ var valet inte så svårt. Ledarna valde alternativ 4, därmed åkte laget på sin andra förlust av 2 möjliga i årets DM spel. Den matchen som faktiskt spelades slutade 2-1 till Div 5 laget BK Skansen efter två snabba mål i andra halvlek.

Poängfördelning LBBK: Målskytt: Tarik Mulic, Assist. Robert Nilsson, Varning. Adam Norén.

…………………..

Truppen i helhet

 1. Andreas Nilsson
 2. Andreas Adelsgård
 3. Björn Vinquist
 4. Noah Öjvindsson
 5. Johan Lindwall
 6. Jakoph Zathin
 7. Adam Norén
 8. Simon Böös
 9. Rasmus Hammargren
 10. Rasmus Billgren
 11. Robert Nilsson
 12. Tarik Mulic
 13. Martin Larsson

…………………..

Tränarnas Ord: 

Årets andra match gick av stapeln idag och för motståndet stod Skansen vår vän förening eller rättare sagt ”REAL SKANSEN”. Vi visste de skulle bli en riktigt tuff match och när moder natur bestämde sig för blåst så blev de ännu svårare . Matchen startade som vi väntat . Skansen mycket boll och vi låg med ett lågt försvar . För dagen valde vi o spela med en anfallare och 3 centrala mittfältare . De skulle visa sig vara ett smart drag . Som sagt Skansen med mycket boll och vi låg helt rätt i defensiven och chansade på omställningar . 1a halvlek slutade 0-0 . Vi pratade om att defensivt var de perfekt men när vi väl hade boll skulle vi vara lugnare och våga hålla i den . Andra halvlek startade som första men efter 20 min så fick vi ett läge där Robban spelade fram Tarik som på något sätt fick in bollen i mål . 0-1 . Underbar glädje . Märktes på Skansen att de tappade fokus och hämgde med huvudena . Men de fick revansch efter en hörna som de nickade in . Direkt efter avspark tappar vi bollen på mitten och de gör givetvis 2-1 på ett inlägg och återigen ett huvud som sätter dit den . Summa Summarum . Man kan förlora på 2 sätt men idag e jag stolt över mitt lag och ALLA kan gå med huvudena högt efter en grym Laginsats . Måste dock Höja Andy i målet som var fenomenal . Framtiden ser ljus ut . / LAGER

…………………………

 

Kommentera