Herrarna förlorade årspremiären

Eftersom förra helgens match blev inställd pga manfall i bortalaget, avverkades idag årspremiäre för föreningens herrar. Herrlaget kastades rakt in i DM gruppspelet där Div.5 laget Husie stod för motståndet. Matchen slutade 0-5 till gästernas favör efter 0-3 i halvlek.

5 spelare gjorde debut i den gröna tröjan varav  3 stycken är födda -02!

för övrigt vann nästa helgs motståndare BK Skansen med 4-1 över Heleneholm

—-

Truppen i helhet

 1. Andreas Nilsson
 2. Jacob Olsson
 3. Adam Wikell
 4. Martin Larsson
 5. Kristoffer Roos
 6. Noah Öjvindsson
 7. Andreas Adelsgård
 8. Björn Vinquist
 9. Rasmus Hammargren
 10. Jens Klinteberg
 11. Max Wihlborg
 12. Jakoph Zathin
 13. Robert Nilsson
 14. Tarik Mulic

——

tränarnas ord:

Första riktiga Matchen spelad i dag mot ett mycket duktigt Husie . DM omgång 1 . Vi startade riktigt uselt de första 20’min . Extrem motvind o allmänt virrigt . Kanske inte konstigt med tanke på alla nya . Men vi gjorde lite förändringar o de sista 25 e jag nöjd med spelmässigt . Dock skulle Husie visa sig vara numret för stort för dagen . 0-3 i halvlek och sen 0-2 i andra . Men vi lär oss av detta och kämpar vidare . Extra kul idag var de att se 3 stycken födda 02 inte göra bort sig över huvudtaget . Max Whilborg spelade 90 min på innermittfältet och gjorde de med Bravur . Jakoph Zathin startade på en ytter och oxå han med bravur . Adam Wikell gjorde sitt inhopp med extra plus . Så framtiden ser ljus ut för De Gröna Krigarna ?..

Kommentera