Korvlåda från WP

 

Lilla Beddinge BK kommer under några veckor nu innan våren sälja korvlådor från Marieholms korv för att få in pengar till vår renovering av duschrummet. Eftersom föreningen I N T E bedriver någon tvingande försäljning är du upp till varje spelare/ledare att hjälpa till.  Vi hoppas naturligtvis alla så många som möjligt vill hjälpa oss sälja dessa lådor och därmed göra renoveringen möjlig eftersom alla kommer ha nytta av det. Men för att göra det ännu mera spännande utlovas det priser till de 3 personer som säljer flest lådor.

Så här gör du:  Via länken nedan finns de 12 olika korvlådorna beskrivna till innehåll och med bilder,  dessa går bra att skriva ut eller att skicka vidare. Fråga din familj, vänner, bekanta & arbetskamrater om någon är intresserad. Söndag 31/3 skickar ni ett mail till info@LBBK.se alt inboxar oss via facebook antalet lådor ni behöver och vilka sorter.

Lådorna levereras till föreningen under v.16 och då kan era kunder eller ni själva komma förbi på de bestämda tiderna och hämta & betala era lådor!

Enkelt, eller hur!?

Lycka till!

Alla 12 korvlådorna

Kommentera