NHC: Damernas Cup premiär avklarad

 

Då har även föreningens damer spelat färdigt årets upplaga av Nils Holgersson Cupen och motståndet på planen var minst lika tufft som den svåra gruppen på förhand siade om.  På sina tre matcher släppte man in 24 mål och därmed fick man exakt samma målskillnad som herrarna som spelade för ett tiotal dagar sen, dock släppte man in ett mål mindre. Damerna stod för en bra insats och stundtals ett väldigt bra spel, dock blev dagens cupmotståndare från både 1 och 2 divisioner högre rent för svårt i slutänden.

Laget har nu på kort tid haft fyra tuffa matcher och kommer närmst att möta Rydsgård/Skivarp (Div.4) i en träningsmatch v.10.

Resultaten som helhet

  • LBBK- S. Sandy (div.3) 0-4
  • LBBK – BK Höllviken (div.2) 0-10
  • LBBK – Uppåkra (div.2) 0-10

 

Kommentera