Simon Magnusson skriver på!

LBBK gör klart med säsongens andra nyförvärv!
Under fredagen blev det klart. Simon Magnusson blev den senaste spelaren att ansluta sig till det beddingestrandska lagbygget. LBBK får nu en spelare som verkligen brinner för fotboll, en sport som han enligt ryktet tog upp då han bara var två år gammal. Tack vare sitt stora fotbollsintresse och sin trevliga uppsyn har Simon snabbt funnit sig till rätta i den gröna tröjan, någonting som visats på träningarna där han bidrar till finfint fotbollsspel och skön lagkänsla.
Ålder: 16 år
Vilken är din moderklubb och vilka tidigare klubbar har du spelat i? Min moderklubb är
Gislövs IF men jag har även spelat i Trelleborgs FF och FC Trelleborg.
Vilken är den högsta serien du spelat i? Den högsta serien jag har spelat i är div 6 med Gislövs B- lag.
Varför blev det LBBK 2018/2019? Det blev LBBK dels för min pappa blev assisterande tränare och för att nu när jag har tränat så tycker jag att det har varit jättekul och det har känts bra.
Vilka förväntningar har du på den kommande säsongen? Mina förväntningar på den kommande säsongen är att hoppas på att jag ska kunna ta en plats i A laget och komma med bland dom 16 samt att jag hoppas på att jag kommer ha kul och ser fram emot att spela i LBBK.
Vad kommer du att tillföra laget? Jag kommer tillföra laget med en ung spelare som är bra med boll och är en spelare som är väldigt bra passningsspelare.
Du känns som en spelare som kan ”måla” och därför undrar vi vilken/vilka målgester som du kommer göra under säsongen? Hahaha jag har faktiskt ingen målgest på gång som jag tänkt göra men det kanske kommer.
Vad har du för tidigare fotbollsmeriter? Vad har du vunnit för serier/turneringar? Den senaste serien jag vann var denna säsongen med FCT och det var i Skåne serien B.
Vilken position spelar du? Jag kan spela på alla positioner förutom målvakt men vill helst vara anfallare eller mittfältare.

 

(samtidigt står det klart att Fredrik Christensen lämnar föreningen för Gylle AIF, vi tackar därmed Figge för hans tid i Lilla Beddinge BK och önskar honom lycka till!)

Kommentera