Första spelaren in!

Noah Öjvindsson skriver på!
LBBK presenterar stolt säsongens första nyförvärv och denna gången är det Beddingestrands egna Noah Öjvindsson som blir klar för spel i den gröna tröjan. Noah är en tvättäkta beddingestrandare som är oerhört omtyckt och därför känns det extra rolig för både klubben och byn att ytterligare en lokal förmåga ansluter sig. Som junior var Noah mycket lovande då han bland annat spelat internationella turneringar och pojkallsvenskan. Kort sagt kan man säga att Noah kommer tillföra mycket positivt till dem han kallar för ”de gröna krigarna”.
Ålder: 20 år
Vilken är din moderklubb och vilka tidigare klubbar har du spelat i? Min moderklubb är Östra
torp, tidigare klubbar som jag spelat för är Trelleborgs FF, FC Trelleborg och Rydsgårds AIF.

Vilken är den högsta divisionen som du spelat i? Den högsta divisionen jag spelat i är division 4.
Varför blev det LBBK 2018/2019? Kände till vissa namn i LBBK då jag blev sugen på att testa, väldigt nära hem vilket är riktigt gutt!
Vilka förväntningar har du på den kommande säsongen? När det gäller mig själv så är det att prestera varje match, alltid göra mitt bästa o ta jubbet. När det gäller laget så är det att alla ska kriga o jobba och ha riktigt kul helt enkelt.
Vad kommer du att tillföra laget? Kommer att tillföra stabilitet, bidra med mina erfarenheter och en massa skoj.
Du känns som en spelare som kan ”måla” och därför undrar man ju vilken/vilka målgester som du kommer att göra under säsongen? Har ju inte blivit så många mål från min sida då jag alltid har varit försvarare i stort sätt så när jag väl gör mål så kan det komma vad som helst.
Vad har du för tidigare fotbollsmeriter? Vad har du vunnit för serier/turneringar? Turneringar som junior: laxa cupen med TFF, en cup i manchester då jag inte kommer ihåg vad den heter och spelade i FCT när vi vann den.
Vilken position spelar du? Jag spelar mittback men jag ör öppen för förslag. Spillar där det behövs.

Välkommen till Beddingestrands bästa fotbollsförening Noah!

Kommentera